Nexus Real Estate verlengt huurovereenkomst met Roche voor Nederlands hoofdkantoor in Woerden

Januari 2017 – Nexus Real Estate heeft onlangs de huurovereenkomst met Roche Nederland verlengd voor gebouw De Poort aan de Beneluxlaan 2a in Woerden. Roche huurt circa 3.857 m² kantoorruimte, 42 parkeerplaatsen in de garage en 37 parkeerplaatsen op het buitenterrein.

Als onderdeel van de strategie voor de portefeuille waar gebouw De Poort toe behoort, investeert Nexus namens eigenaar in de commerciële aantrekkelijkheid en verbetering van de gebouwen. Roche is gevestigd in gebouw De Poort sinds de oplevering van het gebouw in 2003. De door Nexus opgestelde en uitgevoerde strategie heeft geresulteerd in een verlenging van de huurovereenkomst.

Roche is één van de meest vooraanstaande researchgeoriënteerde healthcare-ondernemingen ter wereld, met een gecombineerde kracht van zowel farmacie als diagnostiek. Al meer dan 100 jaar is Roche actief in het ontdekken, ontwikkelen en leveren van innovatieve producten en diensten rond de vroege opsporing, preventie, diagnose en behandeling van ziekten. De farmaceutische divisie van Roche is sinds 1968 in Nederland actief en is gevestigd in Woerden. De circa 190 medewerkers van Roche Nederland houden zich uitsluitend bezig met marketing, sales en klinisch onderzoek. In de loop der jaren is het bedrijf, met name dankzij de oncologische portefeuille, uitgegroeid tot de grootste ziekenhuisfirma van het land.

Gebouw De Poort aan de Beneluxlaan in Woerden maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds 2015 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Met deze verlenging en de eerdere verhuur aan BBP Media en Actelion Pharmaceuticals Nederland in 2015 is de toekomst van het gebouw de komende jaren gewaarborgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top