Noor de Voogd treedt toe als partner bij Nexus Real Estate

Per 1 oktober 2023 is Noor de Voogd toegetreden als partner bij Nexus Real Estate. Noor is sinds 2020 werkzaam bij Nexus en is verantwoordelijk voor het management van de Century portefeuille die Nexus samen met Tristan Capital Partners in 2019 heeft verworven.

Voordat Noor zich aansloot bij Nexus Real Estate, was ze werkzaam bij Apleona Real Estate en was ze in haar rol als Key Accountmanager verantwoordelijk voor het aansturen van het Property Management team op de Century portefeuille. Naast haar werk als asset manager bij Nexus heeft Noor in 2020 de opleiding Master Real Estate aan de Amsterdam School of Real Estate afgerond, waar zij sindsdien ook gastdocent is voor het vak investeringsanalyse van de MSRE-opleiding.

Pieter Romme, Partner Nexus Real Estate: “Wij hebben Noor leren kennen als een zeer toegewijde en getalenteerde vastgoedprofessional. Daarnaast is Noor als mens een fijne toevoeging aan het team van Nexus. We zijn daarom bijzonder verheugd dat wij Noor mogen verwelkomen tot de directie van Nexus en deze stap markeert de kroon op haar harde werk en de commitment die Noor heeft gegeven aan ons bedrijf in de afgelopen jaren.”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top