Change-CX breidt kantoorruimte uit in Gebouw Weena Rotterdam

Met ingang van 1 mei 2024 breidt Change-CX haar kantoorruimte in Gebouw Weena in Rotterdam verder uit. Change-CX huurt sinds 1 november 2023 een deel van de 8e verdieping in dit iconische gebouw in het centrum van Rotterdam. Met deze uitbreiding heeft Nexus Real Estate de gehele verdieping van ruim 1.400 m² langjarig verhuurd.

Change-CX is een jonge dynamische snelgroeiende startup gespecialiseerd in het innoveren, implementeren en verbeteren van het klantencontact voor haar opdrachtgevers door middel van de nieuwste technologieën, zoals speech, AI en Robotics.

De Rotterdamse stedenbouwkundige Huig Maaskant is verantwoordelijk voor het ontwerp van veel iconische gebouwen uit de wederopbouwperiode in Rotterdam. Hij tekende o.a. de Euromast, het Groot Handelsgebouw én ontwikkelde het Rotterdamse Weena als hotspot voor grote bedrijven als Shell en Unilever. In 1964 ontwierp hij het robuuste gebouw Weena als hoofdkantoor voor oliegigant Texaco. In 2019 is Gebouw Weena gerenoveerd en is het interieur van het gebouw in lijn gebracht met de robuuste industriële vormgeving die Gebouw Weena zijn karakteristieke uitstraling geeft.

Momenteel worden door Nexus Real Estate de centrale entrees, lift portalen en toiletten gerenoveerd. Voor 2024 heeft Nexus plannen om op de 1e verdieping een meeting center toe te voegen aan de algemene ruimte van het gebouw en een social space op de begane grond te creëren voor de huurders van Gebouw Weena.

Gebouw Weena is vandaag de dag een high-end multi-tenant kantoorgebouw en een historisch landmark binnen het CBD van Rotterdam, waarin o.a. het internationale hoofdkantoor van het Office for Metropolitan Architecture (OMA) van architect Rem Koolhaas is gehuisvest. Op de begane grond zijn diverse retailers gevestigd, zoals o.a. Yogaground (YG) en Cosmo Hairstyling.

Gebouw Weena maakt onderdeel uit van een grotere vastgoed portefeuille die sinds 2019 in beheer is bij Nexus Real Estate in opdracht van Tristan Capital Partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top