Header Image

Over ons

Wat we doen

Wij initiëren en structureren beleggingen, voornamelijk in Nederlandse commercieel vastgoed. Nexus is gespecialiseerd in het toevoegen van waarde aan beleggingen door middel van agressief en intensief commercieel asset management en door het succesvol realiseren van exit strategieën. Wij hebben de hands-on, ondernemende aanpak die de huidige dynamische markt eist.

De partners van Nexus zorgen voor een complementair en goed afgestemd team, met een gecombineerde ervaring in onroerend goed van meer dan 45 jaar.

Wij hebben een brede ervaring in vastgoedbeleggingen, asset management, financieel management, vastgoedfinanciering alsmede corporate finance en (her)structureringen. Als gevolg daarvan kunnen wij een compleet pakket aan diensten bieden op het gebied van asset- en fundmanagement.

Het team

Jochem den Daas - Fund Management

Oprichter en Partner

Jochem is oprichter en partner van Nexus. Zijn achtergrond combineert vastgoedervaring met solide financiële en structureringsvaardigheden. Voor de oprichting van Nexus werkte Jochem 4 jaar als fund manager bij PingProperties. Jochem was verantwoordelijk voor de twee grootste fondsen van PingProperties met in totaal 36 kantoren in heel Nederland. Jochem heeft 3 jaar in Londen gewerkt bij CB Richard Ellis Real Estate Finance. Daar adviseerde hij klanten over directe en indirecte vastgoedbeleggingen. Jochem was onder andere adviseur van China Investment Corporation, The Crown Estate en Threadneedle. Jochem is zijn carrière begonnen in corporate finance; hij was 6 jaar in dienst bij MeesPierson Corporate Finance & Capital Markets (nu: ABN AMRO) in Amsterdam. Jochem heeft een Master in Bedrijfseconomie behaald aan de Universiteit Maastricht. Voorheen was hij geregistreerd bij de Britse financiële toezichthouder (Financial Conduct Authority) als vertegenwoordiger van CB Richard Ellis Indirect Investment Services Limited en CB. Richard Ellis Financial Services Limited en goedgekeurd en gereguleerd door de Nederlandse AFM (Autoriteit Financiële Markten).

Pieter Romme - Asset Management

Oprichter en Partner

Pieter is oprichter en partner van Nexus met verantwoordelijkheid voor de commerciële asset management activiteiten. Voorheen was Pieter hoofd van de afdeling Asset Management bij PingProperties. Daar was hij verantwoordelijk voor het team van 4 asset managers en de portefeuille van € 850 miljoen. Bij PingProperties was Pieter verantwoordelijk voor enkele van de grootste verhuurtransacties in Nederland in 2014. Tussen 2010 en 2014 was Pieter asset manager bij Motonic Real Estate, een particuliere investeerder met een portefeuille van ongeveer € 78 miljoen in kantoren, licht industriële en retail gebouwen. Bij Motonic was Pieter onder meer verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de portefeuillestrategie, de herstructurering van de portefeuille en het behoud en verbeteren van de portefeuilles. Pieter begon zijn carrière als vastgoedconsultant bij PricewaterhouseCoopers in Amsterdam in 2005, voordat hij in 2007 bij DTZ ging werken als bedrijfsmakelaar. Pieter heeft een Bachelor in Bedrijfsadministratie (Vastgoedmanagement) behaald aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Paul Goossens - Financial Management

Partner

Paul is partner van Nexus met verantwoordelijkheid voor de financiële afdeling en de dagelijkse vastgoedactiviteiten. Voorheen was Paul fund manager en hoofd van de afdeling Finance & Administration bij PingProperties in Amsterdam. Hij was verantwoordelijk voor het management van de OGON portefeuille. Tot 2012 was hij ook verantwoordelijk voor de verschillende (her)financieringen. Paul kwam in 2008 bij PingProperties na de overname van de OGON-portefeuille van Oranje-Nassau Vastgoed B.V. door PingProperties. Vanaf 2002 was Paul Manager Accounting en Contracten bij Oranje-Nassau Vastgoed met verantwoordelijkheid voor de administratie en financiële verslaggeving, het opstellen van huurovereenkomsten en assisteren in acquisities en due diligence processen. Paul kwam in 1999 als assistent controller bij Oranje-Nassau Vastgoed werken. Paul studeerde aan de Hotel Management School in Leeuwarden en heeft diverse geregistreerde makelaar-taxateurcursussen voltooid.

Noor de Voogd - Asset Management

Senior Asset Manager

Noor is in 2020 bij Nexus gestart als Asset Manager en is verantwoordelijk voor het management van een recent aangekochte vastgoed portefeuille. Hiervoor was Noor van 2016 tot en met 2019 werkzaam als Key Accountmanager bij Apleona Real Estate Management. Hier was zij verantwoordelijk voor het aansturen van een team van Property Managers. Noor is haar carrière in 2012 gestart als Verhuurmakelaar bij VB&T Vastgoedmanagement in Eindhoven. Hier was zij verantwoordelijk voor de verhuur van een grote woning portefeuille namens diverse opdrachtgevers. Noor heeft een Master in Real Estate (MRE) behaald aan de Amsterdam School of Real Estate.

Top