Header Image

Over ons

Wat we doen

Wij initiëren en structureren beleggingen, voornamelijk in Nederlandse commercieel vastgoed. Nexus is gespecialiseerd in het toevoegen van waarde aan beleggingen door middel van agressief en intensief commercieel asset management en door het succesvol realiseren van exit strategieën. Wij hebben de hands-on, ondernemende aanpak die de huidige dynamische markt eist.

De partners van Nexus zorgen voor een complementair en goed afgestemd team, met een gecombineerde ervaring in onroerend goed van meer dan 45 jaar.

Wij hebben een brede ervaring in vastgoedbeleggingen, asset management, financieel management, vastgoedfinanciering alsmede corporate finance en (her)structureringen. Als gevolg daarvan kunnen wij een compleet pakket aan diensten bieden op het gebied van asset- en fundmanagement.

Het team

Jochem den Daas - Fund Management

Oprichter en Partner

Jochem is oprichter en partner bij Nexus. Jochem heeft Nexus in 2015 opgericht toen hij de behoefte herkende aan een sterk op elkaar afgestemd operationeel platform in een markt die op dat moment nog herstellende was van de crisis van 2008. Bij Nexus richt Jochem zich op aan- en verkoopprocessen en fondsmanagement. In 2019 was Jochem betrokken bij de grootste kantoortransactie van Nederland met de overname van de portefeuille van Commerz Real voor ruim € 370 miljoen.

Pieter Romme - Asset Management

Oprichter en Partner

Pieter is oprichter en partner van Nexus met verantwoordelijkheid voor de commerciële asset management activiteiten. Zijn vermogen om commerciële kansen te spotten heeft geresulteerd in een uitstekend track record voor onze beheerde portefeuilles.

Pieter heeft Nexus mede opgericht vanuit de overtuiging dat beslissingen aan de gebruikerskant in vastgoed gebaseerd zijn op financiële feiten, maar ook op 'emotie'. Vanuit dat perspectief heeft elk object een duidelijke en realistische asset management strategie nodig - gebaseerd op sterke marktgegevens - evenals een op maat gemaakte marketingaanpak. Pieter is trots op het identificeren en realiseren van ontsloten potentieel in iedere asset onder beheer.

Paul Goossens - Financial Management

Partner

Paul is partner van Nexus met verantwoordelijkheid voor de financiële afdeling en de dagelijkse vastgoedactiviteiten. Paul sloot zich in 2016 aan bij Nexus waar hij de verantwoordelijkheid voor de financiële en administratieve activiteiten voor zijn rekening nam en zich bij zijn voormalige collega's voegde met wie hij in zijn vorige functie nauw heeft samengewerkt.

Paul biedt een sterke combinatie van vastgoedkennis en financiële vaardigheden. Paul gelooft stellig in de kracht van teamwork en waardeert de nauwe samenwerking met onze stakeholders.

Noor de Voogd - Asset Management

Partner

Per 1 oktober 2023 is Noor de Voogd toegetreden als partner bij Nexus Real Estate. Noor is sinds 2020 werkzaam bij Nexus en is verantwoordelijk voor het management van de Century portefeuille. Voordat Noor zich aansloot bij Nexus Real Estate, was ze werkzaam bij Apleona Real Estate en was ze in haar rol als Key Accountmanager verantwoordelijk voor het aansturen van het Property Management team op de Century portefeuille. Noor is haar carrière in 2012 gestart als Verhuurmakelaar bij VB&T Vastgoedmanagement in Eindhoven. Hier was zij verantwoordelijk voor de verhuur van een grote woning portefeuille namens diverse opdrachtgevers.

Naast haar werk als asset manager bij Nexus heeft Noor in 2020 de opleiding Master Real Estate aan de Amsterdam School of Real Estate afgerond, waar zij sindsdien ook gastdocent is voor het vak investeringsanalyse van de MSRE-opleiding.

Top