Nexus Real Estate sluit huurovereenkomsten met MTH en Syncasso in Almere

Juni 2017 – Nexus Real Estate heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met nieuwe huurder MTH accountants & adviseurs in haar kantoorgebouw aan de Versterkerstraat 6 in Almere. MTH huurt 567 m² kantoorruimte en 14 parkeerplaatsen. Daarnaast heeft Syncasso haar huurovereenkomst langjarig verlengd. Syncasso huurt 605 m² kantoorruimte en 13 parkeerplaatsen.

MTH is een full service financieel advieskantoor voor ondernemers en bestuurders dat bestaat uit 18 vestigingen en 400 professionals met een expertise op het gebied van financiële, fiscale en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance, recovery en internationaal zakendoen.

Syncasso is een incasso- en deurwaardersorganisatie die met 350 medewerkers vanuit zeven vestigingen in Almere, Leeuwarden, Utrecht, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Rotterdam in heel Nederland alle minnelijke en gerechtelijke incassowerkzaamheden verzorgt. Syncasso heeft specialisaties in onder andere de advocatuur, finance, zorg en huur. Daarnaast werkt de organisatie voor veel (groot)zakelijke bedrijven en overheden.

Het kantoorgebouw in Almere maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds eind 2015 beheerd wordt door Nexus Real Estate.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top