QSight IT huurt extra kantoorruimte in Arnhem

Januari 2018 – Nexus Real Estate heeft met ingang van 1 januari 2018 ca. 620 m² kantoorruimte verhuurd voor een periode van 10 jaar aan QSight IT in gebouw Entre Vallée aan de mr. B.M. Teldersstraat in Arnhem.

Qi ICT uit Delft en Onsight Solutions uit Arnhem hebben begin september vorig jaar de handen ineengeslagen. Door een fusie van beide organisaties is, onder de naam QSight IT, de grootste Nederlandse speler op het gebied van (cyber)security, networking-, cloud- en risicomanagement ontstaan. In oktober 2017 is QSight overgenomen door KPN.

Het gebouw is in 2015 door een opdrachtgever van Nexus Real Estate verworven als onderdeel van een grotere vastgoedportefeuille. Door het vertrek van CMS Derks Star Busmann dreigde het gebouw in juni 2017 vrijwel geheel leeg te komen.

Echter, in juni 2017 wist Nexus het gebouw succesvol te verhuren aan QSight voor een periode van 10 jaar, waarna het in juli 2017 werd verkocht aan een particuliere belegger.

Met deze uitbreiding is het gebouw volledig verhuurd aan QSight IT en Alfa-Beta Solutions. Nexus Real Estate heeft deze transactie gerealiseerd namens de nieuwe eigenaar van het gebouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top