Nexus verkoopt twee gebouwen in Utrecht

Augustus 2017 – Nexus Real Estate heeft namens één van haar klanten twee kantoorpanden in Utrecht verkocht aan Cording Real Estate Group en pan-Europese investeringsmaatschappij Warburg-HIH Invest Real voor hun Benelux Commercial Real Estate Fund.

De gebouwen zijn het pand Molenburg aan de Nieuwekade en een kantoorgebouw aan de Fentener van Vlissingenkade. Beide profiteren van aantrekkelijke locaties in de centrale zakenwijk van Utrecht. Molenburg, gebouwd in 1989, biedt een totale verhuurbare oppervlakte van ongeveer 5.200 vierkante meter. Het wordt verhuurd aan de kunstacademie van de stad.

Met circa 3.800 vierkante meter aan kantoorruimte is het pand aan de Fentener van Vlissingenkade volledig verhuurd aan de Raad voor de Kinderbescherming.

Utrecht, met een bevolking van ongeveer 340.000, is de op drie na grootste stad van Nederland. Het beschikt over een aantrekkelijk historisch centrum en de grootste universiteit van het land. In zijn centrale positie is de stad een favoriete locatie voor bedrijven en organisaties die actief zijn in het hele land. Om dezelfde reden is het centraal station van Utrecht het belangrijkste lokale knooppunt van openbaar vervoer in Nederland. Schiphol is slechts ongeveer 30 minuten rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top