Nexus verhuurt 700 m² aan FastForward.ai in Edge Offices Amsterdam

Maart 2019 – Nexus Real Estate heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten in het kantoorbouw Edge Offices aan de A.J. Ernststraat 1-157 in Amsterdam-Buitenveldert. FastForward.ai is een bedrijf gespecialiseerd in informatietechnologie op basis van Artificial Intelligence. De huurovereenkomst omvat ca. 700 m² kantoorruimte.

De A.J. Ernststraat maakt onderdeel uit van een portefeuille van 8 gebouwen aan de rand van de Zuid-as die sinds 2017 door Nexus wordt gemanaged namens de eigenaar. Met deze nieuwe verhuur is het gebouw aan de A.J. Ernststraat geheel verhuurd en gerenoveerd.

Pieter Romme, Partner bij Nexus Real Estate: “Wij zijn enorm blij om FastForward als nieuwe huurder te mogen verwelkomen. Met deze transactie, en de recente verhuur van ca. 2.100 m² aan Regus en de diverse andere nieuwe huurders, is vrijwel de gehele leegstand in deze portefeuille ingevuld. Dit is voor ons het bewijs dat Buitenveldert een goed alternatief voor de Zuidas is voor kantoorgebruikers!”

Hinda van Galen, Associate Tenant Representation bij Savills: “FastForward zocht een goed bereikbare locatie die ruimte biedt aan hun groeiambitie. Het kantoorgebouw aan de A.J. Ernststraat sluit hier perfect op aan. De locatie bevindt zich op loopafstand van station RAI Amsterdam en van het moderne winkelcentrum Gelderlandplein. Mede door de geringe beschikbaarheid op de Zuidas en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied, waaronder de nieuwbouw van het EMA hoofdkantoor en het Nhow hotel, zien we dat steeds meer bedrijven zich vestigen in Buitenveldert. Wij zijn daarom erg blij dat we deze locatie hebben weten te bemachtigen voor onze opdrachtgever.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top