Nexus verhuurt 2.500 m² kantoorruimte aan Bayer in Orion Campus in Hoofddorp

Nexus Real Estate heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Bayer ten aanzien van ca. 2.500 m² kantoorruimte op de Orion Campus, East building, aan de Siriusdreef in Hoofddorp. Met deze huurovereenkomst verwelkomt Nexus haar tweede huurder in dit recent volledig gerenoveerde gebouw in Hoofddorp.

Deze voormalige kantoor- en pakketsorteerlocatie van PostNL is de afgelopen maanden volledig gerenoveerd tot een hoogwaardige multifunctionele kantoorlocatie. Nexus heeft hierbij ingezet op een hoge kwaliteit kantoorruimte en klimaatbeheersing, in combinatie met diverse faciliteiten in de algemene ruimte

Orion Campus heeft in totaal 11.200 m2 v.v.o. aan kantooroppervlak, verdeeld over drie losse gebouwen (East, West & Central). De campus biedt haar gebruikers een volledig ingericht conference centre met diverse vergaderzalen en een bar, gym en koffiebar/restaurant Catch met een lounge terras. Daarnaast heeft Orion Campus op de begane grond een business centre.

Bayer is een Life Science bedrijf met een meer dan 150-jarige geschiedenis en kerncompetenties op het gebied van gezondheidszorg en landbouw. Een groeiende en vergrijzende wereldbevolking heeft behoefte aan voldoende voedsel en betere medische zorg. Met innovatieve producten draagt Bayer bij tot het vinden van oplossingen voor enkele van de grootste uitdagingen van deze tijd. Nu de levensverwachting blijft stijgen, verbeteren zij de levenskwaliteit van een groeiende bevolking door onze onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten te richten op het voorkomen, verlichten en behandelen van ziekten. Bayer consolideert haar twee locaties in Mijdrecht en Amsterdam, met in totaal circa 350 werknemers, op de campus in Hoofddorp.

Met de vestiging van Bayer op de Orion Campus verwelkomt Nexus haar eerste grote huurder in het gebouw. Voor de verhuur resteert nog ca. 8.700 m² kantoorruimte in Central- en West building.

Gebouw Orion Campus maakt onderdeel uit van een grotere vastgoed portefeuille die sinds 2019 in beheer is bij Nexus Real Estate. Nexus werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE en Bayer werd geadviseerd door JLL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top