Nexus Real Estate verlengt huurovereenkomst Roche met 8 jaar voor Nederlands hoofdkantoor in Woerden

April 2018 – Nexus Real Estate heeft onlangs de huurovereenkomst met Roche Nederland met 8 jaar verlengd voor gebouw De Poort aan de Beneluxlaan 2a in Woerden. Roche huurt circa 3.857 m² kantoorruimte, 42 parkeerplaatsen in de garage en 37 parkeerplaatsen op het buitenterrein.

Deze verlenging van de overeenkomst met Roche volgt op de eerdere kortlopende verlenging in 2016. De afgelopen jaren is door verhuurder fors geïnvesteerd in een verbetering van de klimaatinstallaties in het gebouw. Partijen hebben zich met deze nieuwe overeenkomst langjarig aan elkaar verbonden.

Roche is één van de meest vooraanstaande researchgeoriënteerde healthcare-ondernemingen ter wereld, met een gecombineerde kracht van zowel farmacie als diagnostiek. Al meer dan 100 jaar is Roche actief in het ontdekken, ontwikkelen en leveren van innovatieve producten en diensten rond de vroege opsporing, preventie, diagnose en behandeling van ziekten. De farmaceutische divisie van Roche is sinds 1968 in Nederland actief en is gevestigd in Woerden. De circa 190 medewerkers van Roche Nederland houden zich uitsluitend bezig met marketing, sales en klinisch onderzoek. In de loop der jaren is het bedrijf, met name dankzij de oncologische portefeuille, uitgegroeid tot de grootste ziekenhuisfirma van het land.

Gebouw De Poort aan de Beneluxlaan in Woerden maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds 2015 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Met deze verlenging en de eerdere verlenging van de overeenkomst met huurder BBP Media in 2017 is de toekomst van het gebouw de komende jaren gewaarborgd.

Nexus Real Estate heeft deze transactie gerealiseerd namens de eigenaar van het gehuurde. Roche werd geadviseerd door huurdersadviseur Solved.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top