Nexus Real Estate verhuurt 4.000 m² kantoorruimte aan Samskip in Rotterdam

Mei 2016 – Nexus Real Estate heeft onlangs de huurovereenkomst met Samskip voor het kantoorgebouw Dockworks II gelegen aan de Waalhaven O.Z. 81 in Rotterdam langjarig verlengd. Samskip huurt circa 4.000 m² kantoorruimte en 101 parkeerplaatsen.

Samskip is een internationale logistieke multinational, die transport en aanverwante diensten over land, zee, spoor en lucht verzorgt – met een bijzondere focus op kostenefficiëntie in combinatie met duurzaam en milieuvriendelijk vervoer.

Met een jaarlijkse omzet van 625 miljoen euro behoort Samskip tot een van de grootste transportbedrijven in Europa, met kantoren in 24 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië.

Samskip heeft haar wereldwijde hoofdkantoor sinds de realisatie in 2007 gevestigd in gebouw Dockworks II. Met deze verlenging kiest Samskip wederom – vanwege de strategische ligging in de Rotterdamse haven, de hoge kwaliteit en goede uitstraling van het gebouw – voor een langjarige verbintenis op deze locatie.

Kantoorgebouw Dockworks II maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds eind 2015 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Deze nieuwe huurovereenkomst past binnen de door Nexus opgestelde strategie om op korte termijn waarde toe te voegen aan het vastgoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top