Nexus Real Estate selecteert Yardi Voyager 7S

Januari 2016 – Nexus Real Estate heeft ervoor gekozen om Yardi Voyager 7S te gebruiken als haar nieuwe property management en accounting platform. Nexus zal Yardi Voyager gebruiken om haar portefeuille van Nederlands onroerend goed, voornamelijk kantoren, te beheren.

“De automatisering, transparantie, mobiele toegang en volledig geïntegreerd accounting en property management dat Voyager biedt, zullen ons helpen onze concurrentiepositie binnen de Nederlandse kantorenmarkt voor onroerend goed te verbeteren.”, Aldus Jochem den Daas en Pieter Romme, partners van Nexus Real Estate. “Yardi verwelkomt Nexus als een van onze meest recente Nederlandse vastgoedklanten”, aldus Richard Gerritsen, regionaal directeur van Continentaal Europa voor Yardi. “We hebben vele jaren geïnvesteerd in het leveren van gelokaliseerde oplossingen en we zijn erg blij om bedrijven zoals Nexus te helpen met hun strategische doelen”.

Over Nexus Real Estate Het in Amsterdam gevestigde Nexus Real Estate is een onafhankelijk vastgoedbedrijf en fondsbeheermaatschappij in eigendom van de grootaandeelhouder die rendement en langetermijnwaarde wil creëren voor zijn klanten. Nexus initieert en structureert investeringen – afzonderlijke activa en onroerendgoedportefeuilles – in Nederlandse kantoren. Ga voor meer informatie naar www.nexusre.nl.

Over Yardi Nu, in zijn vierde decennium, zet Yardi® zich in voor het ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen van software voor beheer van onroerendgoedinvesteringen en vastgoedbeheer. Met de Yardi Commercial Suite ™, Yardi Residential Suite ™, Yardi Investment Suite ™ en Yardi Orion® Business Intelligence is het Yardi Voyager®-platform een ​​complete oplossing voor vastgoedbeheer. Het omvat activiteiten, boekhouding en services met portfolio-brede bedrijfsinformatie en platformbrede mobiliteit. Yardi bedient klanten over de hele wereld vanuit kantoren in Australië, Azië, het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika. Ga voor meer informatie naar: www.yardi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top