Nexus verhuurt 825 m² kantoorruimte aan Guidon Groep in Orion Campus in Hoofddorp

Nexus Real Estate heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Guidon Groep ten aanzien van ca. 825 m² kantoorruimte op de Orion Campus, Central building, aan de Siriusdreef in Hoofddorp.

Deze voormalige kantoor- en pakketsorteerlocatie van PostNL is in 2021 volledig gerenoveerd tot een hoogwaardige multifunctionele kantoorlocatie. Nexus heeft hierbij ingezet op een hoge kwaliteit kantoorruimte en klimaatbeheersing, in combinatie met diverse faciliteiten in de algemene ruimte.

Orion Campus heeft in totaal 11.200 m2 v.v.o. aan kantooroppervlak, verdeeld over drie losse gebouwen (East, West & Central). De campus biedt haar gebruikers een volledig ingericht conference centre met diverse vergaderzalen en een bar, gym en koffiebar/restaurantmet een lounge terras. Daarnaast heeft Orion Campus op de begane grond een business centre.

Guidon Group is in de financiële wereld van ondernemers en ondernemingen je betrouwbare gids. Zij begeleiden ondernemers tijdens de hele levensloop van hun onderneming. Afhankelijk van waar de ondernemer op de levenslijn staat, zetten ze de dienstverlening van hun merken Actan, Sophista of Twine in.

Het team van Guidon ‘guide’ klanten door het grillige ondernemerslandschap en biedt op ieder moment van de ondernemersreis het juiste type dienstverlening. Via hoogwaardige advisering richten zij zich op groei en waardecreatie voor hun ambitieuze klanten. Zo laten ze hen het maximale uit hun ondernemerschap halen. Met de verhuizing naar de Orion Campus zet Guidon Groep een nieuwe stap in het vervullen van haar missie en visie: een duurzame locatie waar ruimte is voor de verdere groei van de organisatie.

Gebouw Orion Campus maakt onderdeel uit van een grotere vastgoed portefeuille die sinds 2019 in beheer is bij Nexus Real Estate. Nexus werd bij deze transactie geadviseerd door Spring Real Estate en Guidon Groep werd geadviseerd door BM Bedrijfsmakelaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top