Nexus verhuurt 820 m² kantoorruimte aan Vermilion Energy in Millennium Tower Amsterdam

Nexus Real Estate heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Vermilion Energy ten aanzien van ca. 820 m² kantoorruimte op de 14e verdieping in gebouw Millennium Tower aan de Radarweg in Amsterdam. Vermilion Energy heeft zich voor een periode van 5 jaar verbonden aan dit iconische gebouw aan de rand Amsterdam.

Vermilion Energy verruilt de Amsterdamse Zuidas voor Sloterdijk Westpoort. In dit gebied aan de ring A10 en de A5 heerst een grote ontwikkeldynamiek. Op het diverse bedrijventerrein zijn op dit moment vooral bedrijven uit de print, media en automotive sector gehuisvest. Het gebied staat aan de vooravond van een grote transformatie en zal de komende jaren een ontwikkeling doormaken naar een stedelijk gebied waar ruimte is voor werken, verblijven en ontmoeten. Er wordt geïnvesteerd in goede voorzieningen zoals horeca, congresruimte, winkels en recreatiemogelijkheden.

Met de vestiging van Vermilion Energy in Millennium Tower is vrijwel het gehele gebouw langjarig verhuurd. Voor de verhuur resteert nog ca. 3.800 m² kantoorruimte op de 6e en 15e etage. In het gebouw Millennium Tower zijn reeds diverse grote huurders gevestigd, zoals o.a. REED Elsevier, UWV en Gracenote.

Gebouw Millennium Tower maakt onderdeel uit van een grotere vastgoed portefeuille die sinds 2019 in beheer is bij Nexus Real Estate. Nexus werd bij deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield en Vermilion werd geadviseerd door NL Real Estate.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top