Nexus verhuurt 3.300 m² aan The Office Operators in het WTC Almere

Februari 2019 – Nexus Real Estate heeft met ingang van 1 januari 2019 circa 3.300 m² op de 2e en 3e verdieping van het WTC Almere langjarig verhuurd aan The Office Operators. Op deze verdiepingen is ruimte voor circa 250 werkplekken in units van diverse afmetingen. Een deel van de 3e verdiepingsvloer zal volledig nieuw worden ingericht.

The Office Operators is daarnaast een samenwerking aangegaan met Nexus Real Estate en het WTC Almere voor de exploitatie van het conference center. Dit center telt 12 vergader- en trainingszalen en een grote evenementenvloer op de bovenste verdieping met een fantastisch uitzicht over de omgeving. Ook is het beheer van de receptiediensten in de centrale entree overgenomen door The Office Operators.

In de komende jaren zal de focus van Nexus liggen op het verder verbeteren en uitbouwen van de kwaliteit, uitstraling en services die geboden worden in het WTC Almere.

Sipke Feenstra, CEO The Office Operators: “Almere is naast Amsterdam, Schiphol en Utrecht het vierde World Trade Center in onze collectie en een belangrijke stap in onze missie het beste netwerk van Nederland te creëren.”

Pieter Romme, Partner Nexus Real Estate: “Deze nieuwe samenwerking met The Office Operators past goed in onze strategie om de positie van het WTC Almere als het meest hoogwaardige kantoorgebouw van Almere en als aantrekkelijke kantoorlocatie voor binnen- en buitenlandse bedrijven de komende jaren verder te verstevigen.”

The Office Operators is een groeiend netwerk van 28 locaties voor flexibel werken en vergaderen in Amsterdam, Schiphol, Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Utrecht, Almere, Amersfoort, Arnhem en Brussel. Het team van ruim 170 getalenteerde en enthousiaste Office Operators staat, onder leiding van een managementteam met een langjarige achtergrond in de flexibele kantorenmarkt, dagelijks voor hun gasten klaar. The Office Operators weten hoe belangrijk flexibiliteit is. Daarom kunnen bedrijven van multinationals tot zzp-ers bij The Office Operators terecht voor een variëteit aan slimme, flexibele en voordelige kantooroplossingen. Van simpele vierkante meters tot volledig ingerichte kantoorruimte, van state-of-the-art vergaderruimte tot een virtual office.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top