Amsterdam – Nexus Real Estate verhuurt extra kantoorruimte aan Gracenote Netherlands B.V. in Millennium Tower te Amsterdam en verlengt huurovereenkomst.

Gracenote Netherlands B.V. heeft met ingang van 15 maart 2020 haar huurovereenkomst in kantoorgebouw Millennium Tower te Amsterdam verlengd en tevens uitgebreid met ca. 825 m2  kantoorruimte en 8 parkeerplaatsen. Gracenote Netherlands B.V. huurt nu ca. 3.300 m2 kantoorruimte verdeeld over twee etages in het gebouw.

Gracenote Netherlands B.V. is een dochterbedrijf van Nielsen. Zij zijn ’s werelds toonaangevende bedrijf op het gebied van entertainmentgegevens en technologie. Gracenote Netherlands B.V. helpt mensen te verbinden met de entertainment waar ze het meest van houden. Zij geven klanten inzichten in consumentengedrag en geven een ongekend beeld van de betrokkenheid van het publiek van ontdekking tot consumptie.

Vanwege het uitbreiden van haar werkzaamheden, heeft Gracenote Netherlands B.V. ervoor gekozen zich voor de langere termijn te committeren aan gebouw Millennium Tower in Amsterdam en verder uit te breiden op deze locatie.

Kantoorgebouw Millennium Tower maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds eind 2019 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Nexus Real Estate heeft deze transactie gerealiseerd namens de eigenaar van het gehuurde. Gracenote Netherlands B.V. werd in deze transactie vertegenwoordigd door Jones Lang LaSalle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top