Amsterdam – Nexus Real Estate tekent nieuwe huurovereenkomst voor 2.300 m² met MeteoGroup in Courtyard Building in Utrecht.

MeteoGroup Nederland B.V. heeft met ingang van 1 juni 2020 haar huurovereenkomst in kantoorgebouw Courtyard Building in Utrecht verlengd en de kantoorruimte tevens uitgebreid met ca. 1.000 m2  en pro rata parkeerplaatsen. MeteoGroup huurt nu in totaal meer dan 2.300 m2 kantoorruimte verdeeld over twee etages in het gebouw.

MeteoGroup Nederland B.V. is onderdeel van DTN. DTN is wereldleider in de analyse van meteorologische data en de vertaling daarvan in bruikbare tools voor de landbouw, energie, weer, financiële en transportsector. Vanwege de uitbreiding van haar werkzaamheden, heeft MeteoGroup ervoor gekozen zich weer voor de langere termijn te committeren aan gebouw Courtyard Building en verder uit te breiden op deze locatie.

Kantoorgebouw Courtyard Building maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds eind 2019 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Nexus Real Estate heeft deze transactie gerealiseerd namens de eigenaar van het gehuurde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top