Nexus verhuurt 1.800 m² kantoor in Almere

Januari 2018 – Nexus Real Estate heeft recentelijk drie nieuwe huurovereenkomsten gesloten in kantoorgebouw Omega aan de Versterkerstraat 6 in Almere. Met deze nieuwe verhuur is, na het vertrek van Accenture in maart 2017, meer dan 30% van het gebouw binnen negen maanden weer verhuurd.

Gebouw Omega was sinds 2007 zo goed als geheel verhuurd aan Accenture. Door het vertrek van deze huurder naar Utrecht in maart 2017, kwam het gebouw vrijwel geheel leeg te staan. Nexus Real Estate heeft het gebouw omgezet naar een multi-tenant concept, waarbij o.a. is geïnvesteerd in een renovatie en styling van de centrale entree en een nieuw toegangscontrolesysteem.

Dit heeft erin geresulteerd dat nieuwe langjarige overeenkomsten zijn gesloten met incassospecialist Syncasso (605 m²), accountantsorganisatie MTH (566 m²) en producent van pneumatische en fluid control technologieën Norgren (625 m²).

Met name de goede bereikbaarheid per auto, de prominente ligging langs de snelweg A6 richting Amsterdam en de uitstekende parkeernorm bij het gebouw, waren redenen voor deze partijen om langjarige overeenkomsten aan te gaan.

Kantoorgebouw Omega maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds eind 2015 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Nexus Real Estate heeft deze transacties gerealiseerd namens de eigenaar van het gehuurde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top