Nexus Real Estate vindt nieuwe huurder voor het Atrium in Gouda

Juni 2016 – Nexus Real Estate heeft per 1 juni 2016 een nieuwe huurder gevonden voor het Atrium aan het Noordelijk Halfrond 10 in Gouda. Het Hoornbeeck College huurt voor een langjarige periode ruim 2.000 m² kantoorruimte in het voormalige kantoor van LeasePlan in Gouda.

Nadat het Atrium Gebouw, door het vertrek van huurder LeasePlan, eind 2015 vrijwel geheel leeg kwam te staan, heeft Nexus Real Estate het beheer namens de eigenaar overgenomen. Begin 2016 zijn de eerste gesprekken gestart met het Hoornbeeck College, die hebben geresulteerd in een nieuwe huurovereenkomst voor een groot gedeelte van het gebouw.

Het Hoornbeeck College is een onderwijsinstelling voor het middelbaarberoepsonderwijs en heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Gouda, Kampen en Rotterdam. Het Hoornbeeck College anticipeert met deze uitbreiding in Gouda op een verdere groei van de organisatie. Met name de hoogwaardige uitstraling, de ligging op loopafstand van het Centraal Station van Gouda alsmede de uitbreidingsmogelijkheden in het gebouw, waren redenen voor het Hoornbeeck College om te kiezen voor het Atrium.

Het Atrium maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds eind 2015 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Met het vertrek van de voormalige huurder in 2015, heeft Nexus met succes een nieuwe langjarige invulling gegeven aan dit gebouw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top