Nexus Real Estate verwelkomt Koerhuis Kersten als nieuwe huurder in Zwolle

December 2016 – Per 1 januari 2017 verwelkomt Nexus Real Estate wederom een nieuwe huurder in kantoorgebouw Le Barrage aan de Van Lookeren Campagneweg 2 in Zwolle. Koerhuis Kersten advocaten huurt 282 m² kantoorruimte op de 1e verdieping en 6 parkeerplaatsen.

Koerhuis Kersten biedt een juridische dienstverlening aan die volledig is gericht op de familiepraktijk, waaronder het verlenen van advies en bijstand bij (echt)scheidingen.

Doorslaggevend in de keuze voor Le Barrage waren de gunstige huurvoorwaarden in combinatie met een modern kantoorgebouw en het op maat gemaakte ontwerp van de kantoorruimte dat werd aangeleverd door verhuurder.

Eerder dit jaar wist Nexus al de huurovereenkomsten met huurders DTG en ArboNed succesvol te verlengen. Deze transactie past daarmee in de gekozen strategie om op korte termijn waarde toe te voegen aan het vastgoed door middel van lang lopende huurovereenkomsten, verhuren van leegstand tegen gunstige voorwaarden en investeringen in verbeteringen van het vastgoed.

Kantoorgebouw Le Barrage maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds eind 2015 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Deze nieuwe huurovereenkomst past binnen de door Nexus opgestelde strategie om op korte termijn waarde toe te voegen aan het vastgoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top