Nexus Real Estate verhuurt 695 m² kantoorruimte aan ArboNed in Zwolle

Mei 2016 – Nexus Real Estate heeft onlangs de huurovereenkomst met ArboNed voor het kantoorgebouw Le Barrage gelegen aan de Van Lookeren Campagneweg 2 in Zwolle langjarig verlengd. ArboNed huurt circa 695 m² kantoorruimte en 15 parkeerplaatsen.

ArboNed is een arbodienst met het hoofdkantoor in Utrecht en heeft ongeveer 900 medewerkers in dienst, verspreid over 64 vestigingen in Nederland. ArboNed heeft ondernemers, multinationals, instellingen en overheden als klant.

ArboNed is sinds 10 jaar gevestigd in gebouw Le Barrage. Met deze verlenging kiest ArboNed wederom – vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de grote ontsluitingswegen, de hoge kwaliteit en goede uitstraling van het gebouw – voor een langjarige verbintenis aan deze locatie.

Kantoorgebouw Le Barrage maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds eind 2015 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Deze nieuwe huurovereenkomst past binnen de door Nexus opgestelde strategie om op korte termijn waarde toe te voegen aan het vastgoed. Recent heeft Nexus ook de huurovereenkomst met medehuurder DTG langjarig verlengd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top