Nexus Real Estate verhuurt 450 m² aan Innovadis in Enschede

Maart 2017 – Nexus Real Estate heeft onlangs een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Innovadis voor 450 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw gelegen aan de Brouwerijstraat in Enschede.

Innovadis bedenkt en bouwt innovatieve internetoplossingen. Het Innovadis team bestaat uit consultants, ontwikkelaars en designers die periodiek werkende software opleveren. Voorbeelden hiervan zijn webshops, portalen, PIM/ MDM, apps en maatwerk applicaties.

Het voormalige hoofdkantoor van bierbrouwer Grolsch staat in de wijk Roombeek in Enschede. Na het vertrek van Grolsch kwam het gebouw grotendeels leeg te staan. In samenwerking met de CeeCee Community en de gemeente Enschede, wordt een nieuwe invulling gegeven aan dit gebied waarbij de focus ligt op het stimuleren van ondernemers in de techniek en ICT.

Voor Innovadis is het een strategische keuze om hier te huren. Het gebouw doet dienst als broedplaats voor startende ondernemers en Innovadis maakt graag gebruik van het talent dat hieruit voortkomt.

Het gebouw aan de Brouwerijstraat in Enschede maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds  2015 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Met deze nieuwe verhuur is succesvol invulling gegeven aan de samenwerking tussen verhuurder en CeeCee Community.

Top