Nexus Real Estate verhuurt 4.748 m² aan VolkerInfra in Vianen

Januari 2017 – Nexus Real Estate heeft onlangs een nieuwe huurder gevonden voor gebouw Le Cèdre gelegen aan de Lange Dreef 13 in Vianen. VolkerInfra huurt ca. 4.748 m² kantoorruimte en 150 parkeerplaatsen. Deze verhuur volgt op de nieuwe verhuur aan SolarEdge Technologies van ca. 225 m² kantoorruimte.

VolkerInfra, gespecialiseerd in grootschalige infrastructurele projecten is een samenwerkingsverband van vier ondernemingen van het VolkerWessels-concern: KWS, Van Hattum en Blankevoort, Vialis en VolkerRail. VolkerWessels is één van de grootste bouwconcerns van Nederland.

VolkerWessels is reeds gevestigd in andere gebouwen op kantorenpark La Palissade. Met deze nieuwe locatie voegt zij nog meer onderdelen samen in Vianen. La Palissade bestaat uit een zevental hoogwaardige kantoorvilla’s gesitueerd rondom een centraal parkachtig plein met veel groenvoorzieningen.

Gebouw Le Cèdre aan de Lange Dreef in Vianen maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds 2015 beheerd wordt door Nexus. Bij aankoop van de portefeuille was bekend dat het gebouw te kampen had met langdurige leegstand en dat deze door vertrek van huurders in 2017 verder zou oplopen. Dankzij een sterke door Nexus opgestelde en uitgevoerde verhuurstrategie is gebouw Le Cèdre binnen 12 maanden na aankoop vrijwel volledig verhuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top