Nexus Real Estate verhuurt 1.200 m² in het “Van Bylandt Huis” aan de Benoordenhoutseweg in Den Haag

Augustus 2016 – Nexus Real Estate heeft per 1 september 2016 twee nieuwe huurders gevonden voor het kantoorgebouw aan de Benoordenhoutseweg in Den Haag. SWAP Support en NightBalance huren voor een langjarige periode in totaal ca. 1.200 m² kantoorruimte met archief in het gerenoveerde “Van Bylandt Huis”.

Het “Van Bylandt Huis” kwam met het vertrek van voormalig huurder het Rijksvastgoedbedrijf in juni 2013 volledig leeg te staan. Na een volledige renovatie van het gebouw, de algemene ruimten en de kantoorruimte, is het gebouw succesvol in de markt gezet als hoogwaardig monumentaal bedrijfsverzamelgebouw. Sindsdien hebben zich diverse nieuwe huurders gevestigd in het “Van Bylandt Huis”, zoals o.a.: Pink and Nelson, KNCV, Itera en ZuivelNL.

Het “Van Bylandt Huis” maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds  2015 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Met deze nieuwe verhuur is het “Van Bylandt Huis” in 2,5 jaar tijd bijna geheel verhuurd. Voor de verhuur resteert nog ca. 1.100 m² op de bovenste etage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top