Nexus Real Estate tekent nieuwe 10-jarige huurovereenkomst met QSight IT in Arnhem

September 2016 – Nexus Real Estate heeft per 1 juli 2017 een nieuwe 10-jarige huurovereenkomst getekend met QSight IT in Arnhem. Het betreft ca. 2.200 m² kantoorruimte in gebouw Entre Vallée en 43 parkeerplaatsen aan de Mr. B.M. Teldersstraat 5 in Arnhem.

Nadat advocatenkantoor CMS haar huurovereenkomst had opgezegd, dreigde het kantoorgebouw per 1 juli 2017 grotendeels leeg te komen.

In juni van dit jaar heeft Nexus succesvol de huurovereenkomst met medehuurder Alfa-Beta Solutions langjarig voortgezet. Met nieuwe huurder QSight IT is het gebouw weer vrijwel geheel verhuurd.

Qi ict uit Delft en Onsight Solutions uit Arnhem hebben begin september van dit jaar de handen ineengeslagen. Door een fusie van beide organisaties is onder de naam QSight IT de grootste Nederlandse speler op het gebied van (cyber)security, networking-, cloud- en risicomanagement ontstaan.

QSight IT is een 100% Nederlands IT-bedrijf met absolute focus op security, networking, cloud & risk management. Organisaties uit de sectoren Cure & Care, Finance, Public, Manufacturing en Business Services behoren tot de klantenkring van QSight IT. Naast het leveren en integreren van informatietechnologie, biedt het bedrijf een compleet scala aan proactieve consultancy, support- en beheerdiensten.

Het kantoorgebouw Entre Vallée in Arnhem maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds 2015 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Met deze verlenging van de huurovereenkomst, heeft Nexus de continuïteit van gebouw Entre Vallée weer voor de lange termijn gegarandeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Top