Nexus Real Estate sluit huurovereenkomst met nieuwe huurder Synthra in Zwolle

Januari 2017 – Nexus Real Estate heeft een huurovereenkomst gesloten met nieuwe huurder Synthra in kantoorgebouw Le Barrage aan de Van Lookeren Campagneweg 2-16 in Zwolle. Synthra huurt 303 m² kantoorruimte op de begane grond en 6 parkeerplaatsen.  

Synthra ondersteunt werkgevers bij het structureel terugbrengen van verzuim en WGA instroom naar een absoluut minimum. Synthra staat voor het eigen regie model en gelooft dat het verzuim afneemt en het arbeidspotentieel wordt vergroot, door werknemers ondernemend en als verantwoordelijke (casemanager) te positioneren en leidinggevenden te ondersteunen in kennis.

Vanwege de hoge kwaliteit en toepasbaarheid van het bestaande inbouwpakket, was Nexus in staat de kantoorruimte op zeer korte termijn turn-key aan Synthra op te leveren.

Deze verhuur volgt snel op de nieuwe overeenkomst met Koerhuis Kersten eerder dit jaar en de succesvolle verlengingen met huurders DTG en ArboNed in 2016. Deze transactie past daarmee in de gekozen strategie om op korte termijn waarde toe te voegen aan het vastgoed door middel van lang lopende huurovereenkomsten, verhuren van leegstand tegen gunstige voorwaarden en investeringen in verbeteringen van het vastgoed.

Kantoorgebouw Le Barrage maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds eind 2015 beheerd wordt door Nexus Real Estate.

Top